Hvem er Aakanden?

Aakanden er en anderledes gårdbutik og vores hovedmålsætning er at give vores kunder en god oplevelse. I butik og showroom findes specielt udvalgte ting til indretning af hus og have – ting der passer godt til de rå og rustikke jernmøbler.

Aakanden – jernmøbler er fransk inspireret. Alle møbler er håndsmedet efter helt gamle traditioner – og håndværksmæssigt helt efter nutiden høje krav til design og kvalitet. Mange af møblerne har designmæssigt “franske forbindelser”. Der findes stole, borde, senge kort sagt møbler til hele huset og haven. Se de mange muligheder her. Aakanden har agenturet i Danmark for disse møbler og de forhandles i Danmark alene igennem Aakanden. Mulighed for at vælge imellem 8 farver, mange typer bordplader og borde i alle størrelser.

Butikken blev startet efter mange års drøm samt med glæden ved at finde spændende ting til hjemmet ting – som vi selv holder af. I de år der gået er virksomheden udviklet sig til at omfatte møbelimport og nu hentes de fleste varer hentes hjem – primært fra europæiske leverandører.
Vi bruger meget tid på at finde de spændende ting – ting der passer godt til den franske stemning – der er i det 200 kv, indrettede showroom. Velkommen hos os.